SC Mediva Media SRL

Strada Delea Veche 51, Bucuresti, Romania

+4 0799 950 900

 

Este legal videochatul ?

Domeniul videochatului este o activitate economica si se supune legislatiei in vigoare. Insa, ca orice alta afacere, fiecare studio respecta mai mult sau mai putin legea. In ceea ce ne priveste, iti garantam ca respectam absolut toate prevederile legale, pentru a putea construi pe termen lung. In momentul in care te hotarasti sa lucrezi la noi, vei semna un Contract Individual de Munca sau un Contract cu Drepturi de Autor cu SC Mediva Media SRL, in care sunt prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti. Oricand, poti cere acces la rapoartele fiscale pentru Bugetul de Stat pentru a fi sigura de corectitudinea si legalitatea activitatii noastre economice, acces care ti se va acorda fara nicio problema.

Cati bani pot castiga in prima luna?

Poti avea venituri intre 500 $ si 50.000 $, in functie de implicarea si profesionalismul tau. De asemenea, castigurile din prima luna sunt conditionate de felul in care iti faci meseria, de relaxarea si naturaletea pe care le afisezi in fata camerei video, de cunostintele de limba engleza, dar si de felul in care tii cont de recomandarile noastre. Trebuie sa iei in considerare ca prima luna va face parte din perioada de acomodare si training. Ulterior, pe masura ce vei acumula experienta si te vei simti in largul tau, vei putea castiga mult mai bine, la fel ca unele dintre colegele tale de videochat, care incaseaza 3.000 $, 5.000 $ sau chiar 10.000$. Pentru aceste rezultate, trebuie sa fii ambitioasa, sa ai rabdare, sa depui eforturi si sa te concentrezi sa-ti atingi obiectivele.

Datele mele vor fi confidentiale?

Toate informatiile pe care ni le vei furniza sunt confidentiale. Dorim ca toate Doamnele si Domnisoarele care lucreaza pentru Mediva Studio sa se simta in siguranta, asa ca nu vom declina identitatea lor. Pentru a-ti desfasura activitatea pe site-uri iti vei alege un nickname (pseudonim) pentru fiecare domeniu, care nu va fi divulgat de niciun angajat al companiei noastre. Ramane la latitudinea ta daca doresti sa-l comunici cunostintelor tale, insa recomandarea noastra este sa nu o faci, deoarece e mai bine sa fii discreta. Pentru ca identitatea ta sa fie in siguranta, site-urile de videochat cu care colaboram nu permit membrilor romani sa vada modelele din Romania.

Pot sa lucrez de acasa?

Pentru un venit mare noi recomandam modelelor care cauta angajari videochat sa lucreze in cadrul unui studio. Conditiile absolut necesare (aparatura tehnica si video, internet de buna calitate, decor variat, etc) necesita o investitie destul de mare si greu de amortizat de catre o persona intr-o perioada scurta de timp. In afara de aceste “cerinte materiale”, feedback-ul unui trainer ajuta intotdeauna modelul sa urce in top. In plus, este incredibil de greu sa iti mentii programul de lucru si focusul de una singura, cu siguranta ai descoperit asta si cu alte ocazii. Cu toate incercarile noastre, 99% dintre modelele din studio castiga mai mult de 250% decat modelele de acasa.
Daca insa din motive personale nu poti sa vii la studio, poti incerca si sa lucrezi de acasa. Contacteaza-ne si iti vom oferi posibilitatea sa lucrezi de acasa.

Trebuie sa arat perfect, 90-60-90?

Gusturile nu se discuta niciodata. Exista barbati carora le plac femeile 90-60-90, exista barbati care prefera femeile slabe si barbati care vor femei mai plinute. Unora le plac femeile indraznete, altora femeile angelice, delicate. Pentru a reusi in acest domeniu, trebuie sa fii o femeie care, in primul rand, se iubeste pe ea (nu, nu sustinem narcisismul, ci faptul ca fiecare femeie trebuie sa se mandreasca cu atuurile ei si sa-si accepte minusurile). Barbatilor le plac femeile sociabile, increzatoare in ele. Iar aceasta meserie, pe langa bani, iti va aduce multa incredere in tine si te va ajuta sa iti pui mult mai bine in valoare calitatile.

As vrea sa lucrez la voi, dar imi e teama sa renunt la jobul actual. Daca nu voi face nici un ban la inceput si nu voi avea cu ce plati chiria?

Ne-am gandit si noi la asta si, de aceea, iti oferim un castig garantat de minim $1000 chiar din prima luna, daca esti serioasa,  ai un aspect fizic placut, poti vorbi limba engleza cursiv si esti focusata pe munca.

Nu am experienta in domeniu, in cat timp pot ajunge sa castig peste $3000?

Ca in orice alt domeniu, evolutia unei persoane in cariera depinde doar de ea. Fiecare angajata va avea parte de o perioada de training in care i se vor furniza toate informatiile necesare despre acesta activitate, precum si mici “trucuri” care o vor ajuta foarte mult. De asemenea, un rol semnificativ catre succes il au si cunostintele de limba engleza, firea sociabila si punerea in practica a notiunilor acumulate in timpul perioadei de training. Putem spune ca o angajata la Mediva Studio ajunge sa castige peste 3000$ intre 2 si 6 luni de la angajare.

Ce varsta trebuie sa am? Pana la ce varsta pot face aceasta activitate?

Pentru a desfasura aceasta activitate trebuie sa fii majora (adica sa ai 18 ani impliniti). Site-urile se adreseaza persoanelor majore, acesta fiind motivul pentru care trebuie sa ai deja 18 ani. Referitor la intrebarea “pana la ce varsta”, noi credem ca o femeie poate fi model de videochat pana la 35 ani. Aceasta limita depinde foarte mult si de felul in care arata femeia. Nu ne referim la numarul de kilograme, ci la aspectul tanar. Rolul barbatului in societate este de a “vana”, el este un luptator, un cuceritor. Intotdeauna femeia mai tanara va fi privita ca un trofeu mai important. Dragi femei, aveti intotdeauna grija de imaginea voastra indiferent de domeniul in care veti lucra.

Asigurati cazare? Este gratuita?

Mediva Studio asigura cazare gratuita tinerelor care au nevoie, in prima luna. Dupa prima luna, va ajutam sa va gasiti si sa inchiriati un apartament in Bucuresti, avansandu-va sumele necesare pentru primele luni, pe care le veti returna dupa ce incepeti sa castigati suficient de mult.

Ce inseamna program flexibil?

Spre deosebire de alte domenii, in acest domeniu iti vei stabili singura programul de lucru de la o saptamana la alta, dupa cum vrei si poti. In cadrul studioului poti alege sa lucrezi ziua sau nopatea, intre 4 si 6 zile pe saptamana. Pentru venituri financiare mari, noi va recomandam sa aveti minim 5 zile lucrate pe saptamana si de obicei sa lucrati constant pe aceeasi tura, pentru a va fideliza membrii.

De ce acte am nevoie pentru a lucra la Mediva Studio?

Pentru a-ti putea crea conturi avem nevoie de cartea de identitate. Unele site-uri cer in plus si pasaportul sau permisul de conducere, dar nu trebuie sa le ai de la inceput. Evident, nu acceptam decat documente originale si valide, intotdeauna la Mediva Studio angajatele lucreaza pe actele proprii.

Ati scris ceva despre credite, cum functioneaza?

Vei incepe sa lucrezi la Mediva Studio. Vei trece de perioada de training si acomodare, vei incepe sa castigi din ce in ce mai multi bani. Iti vei dori o masina, o casa, diverse investitii in look-ul tau. Cum ti-am promis, suntem alaturi de tine si te vom ajuta. Cu un credit fara dobanda, cu negocieri pentru cele mai bune deal-uri, cu asistenta comerciala si legala. Reusim impreuna, da?

De ce Mediva Studio este cel mai bun si sigur loc de munca pentru modelele de videochat si operatoare call center?