SC Mediva Media SRL

Strada Delea Veche 51, Bucuresti, Romania

+4 0799 950 900

Cum poti colabora cu Mediva Studio de acasa?

Pentru 99% dintre modele, munca intr-un studio de videochat de calitate este mult mai eficienta decat munca singura acasa acasa. Este o concluzie la care am ajuns dupa 17 ani de experienta in acest domeniu. Lucrul structurat si organizat incurajeaza performanta, echipa te ajuta sa te simti parte a comunitatii, pe cand acasa ai tendinta sa nu respecti un program necesar de 40-50 de ore pe saptamana logate pe site si mai ales iti este mult mai greu sa depasesti momentele dificile (prezenta in orice job). Veniturile unui model care vine la studio sunt - in medie - mai mari de 3 pana la 10 ori decat cele ale unui model care munceste de acasa!​

Vei primi un comision de 80-95% din incasarile generate (80% este comisionul de baza si se adauga bonusuri de maxim 15% pentru volumul de munca, pentru volumul de incasari si pentru fidelitate alaturi de Mediva Studio).

Noi iti vom oferi setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, sfaturi despre optimizarea imaginii si un manual complet de training.

In plus, ai acces la o adresa dedicata de Skype pentru a cere ajutor ori de cate ori ai nevoie (probleme tehnice sau ajutor de training/coaching).

Daca vrei ne putem ocupa si de promovarea ta internationala, contra unui fee care urmeaza a fi discutat individual, dar trebuie sa iti asumi acest job in clipa cand vrei sa te promovam (inclusiv ca s-ar putea sa afle cunoscutii sau familia).

Suplimentar, daca vrei, poti face sesiuni foto, make-up si video promo in studio, platind doar costul de realizare a materialelor respective.

 

Ce asteptari are Mediva Studio de la persoanele care aleg sa faca videochat de acasa:

Seriozitate, in primul rand. Este foarte greu sa obtii castiguri mari daca nu respecti un program de lucru de opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana. Odata ce ti-ai luat acest angajament, este nevoie sa dai dovada de implicare si profesionalism.

Echipamente profesionale. Atunci cand faci videochat de acasa, nu trebuie sa faci rabat de la calitate, caci nu vei reusi sa ai rezultate bune. Daca alegi aceasta varianta, trebuie sa stii ca este nevoie sa investesti initial o suma serioasa. Pentru a lucra de acasa, ai nevoie de un webcam bun, un calculator cu procesor minim i5 si 4Gb RAM (preferabil i7 cu 8Gb RAM), lumini tip umbrela de difuzie, plus un decor corespunzator (simplu si potrivit camerei video, in cromatica sa). Noi iti stam la dispozitie si te putem ajuta sa alegi cele mai bune si mai economice solutii.

Internet cu viteza optima. Nu ai nicio sansa sa castigi bine facand videochat de acasa, daca internetul nu te ajuta Pentru a putea sa-ti practici meseria in conditii optime ai nevoie de un internet de calitate, pe care echipa noastra tehnica il va testa pentru tine.

Minim 10 poze si un teaser video de 1 minut, de calitate foarte buna.