SC Mediva Media SRL

Strada Delea Veche 51, Bucuresti, Romania

+4 0799 950 900

Ce este videochatul?

Ce aptitudini necesita practicarea lui?

 

VIDEOCHAT ADULT

Videochatul adult este acea ramură a domeniului în care se pune accent în principal pe sexualitate, pe aspectul fizic. Este cel mai promovat tip de videochat. Este, tipul de videochat despre care știe toată lumea – videochatul hardcore.

Nuditatea este cea mai prezentă caracteristică în cazul acestui tip de activitate. De cele mai multe ori, pentru a-ți păstra vizitatorii în privat cât mai mult timp, într-un show de videochat adult va trebui să te folosești de tot felul de scenarii sexuale, de jucării și de ținute sexy care să încingă atmosfera.

În cazul videochatului adult, într-un show privat nu doar că va trebui să recurgi la sexualitate la cererea vizitatorului, dar va trebui să îndeplinești tot felul de fantezii ale persoanelor cu care discuți. Iar faptul că te vei dezbrăca în fața camerei este de la sine înțeles în acest caz. În cazul acestui tip de videochat vei trece direct la acțiune.

De ce anume ai nevoie pentru a fi model de videochat adult?

  • Aspect Fizic

În primul rând, ținând cont de accentul pus pe nuditate și pe sexualitate. aspectul fizic este principalul factor de luat în calcul în această nișă. Va trebui să arăți bine, să ai un aspect îngrijit. Cu cât ai un corp mai frumos, mai de invidiat și forme cât mai apetisante, cu atât vei avea șanse mai mari de succes în acest tip de videochat.

  • Caracter Open Mind

De asemenea, va trebui să știi să-ți pui în valoare corpul. Așadar, inhibițiile nu au ce căuta în domeniul videochatului adult. Trebuie să fii deschisă la nou, să accepți provocările și să fii prietenă cu sexualitatea, cu latura erotică a unei femei.

  • Nivel de engleză basic (minim)

Cu toate acestea, nu doar fizicul vinde în acest domeniu. Va trebui să înțelegi ce ți se cere și să poți răspunde nevoilor celor care îți scriu. Așadar,  limba engleză la un nivel conversațional de bază este necesară.

Videochatul adult este cel mai promovat tip de videochat și poate faptul că sexualitatea este atât de evidentă în acest caz, determină pe mulți să blameze acest domeniu. Însă, videochatul adult nu este singurul tip de videochat pe care îl poți practica.

 

VIDEOCHAT GLAMOUR

Videochatul glamour este un mix între Adult și Non-Adult. Acest concept pleacă de la ideea conform căreia „pentru a face bani din videochat nu trebuie să-ți vinzi neapărat corpul”. Videochatul glamour nu promovează numai sexualitatea, ci se axează mult și pe senzualitate.

Cu toate acestea, ca model glamour este necesar să recurgi și la sexualitate, la nuditate. În cazul videochatului glamour trebuie să te dezbraci, dar tu ești cea care decide când o va face.

Spre deosebire de videochatul adult (acolo unde trebuie să te dezbraci la cerere), videochatul glamour încurajează modelele să se folosească de șarmul personal, de politețe și de senzualitate pentru a face momentul final (acela în care vei renunța la haine) cât mai palpitant.

Ce abilități sunt necesare pentru a putea fi model de videochat glamour?

Pentru a practica videochatul glamour fizicul nu mai reprezintă un factor principal, deși dacă arăți bine vei avea un avantaj. Însă altele sunt criteriile de bază pentru a reuși în această direcție.

  • Farmecul personal și capacitatea de a convinge
  • Capacități de comunicare și limba engleză la un nivel mediu
  • Empatie

Dacă ai aceste abilități absolut necesare în videochatul glamour, te așteaptă o carieră de succes.

 

VIDEOCHAT NON-ADULT

Videochatul non-adult este ramura PREMIUM a acestui domeniu. Este standardul la care multe modele visează când aleg cariera aceasta, însă pentru care ai nevoie de ceva aparte pentru a reuși.

În cazul videochatului non-adult trebuie să știi de la început că SEXUALITATEA NU EXISTĂ!

Aici NU SEXUL VINDE! Ba mai mult, acesta chiar este interzis. Din punct de vedere al politicilor domeniului, în cadrul videochatului non-adult nu ai voie să te dezbraci în fața camerei – ținuta maximă acceptată în acest sens fiind costumul de baie sau lenjeria intimă. De asemenea, nu ai voie să te folosești de tenta sexuală în discuții verbale sau în scris. Nuditatea și sexualitatea sunt eliminate din start, iar ele sunt înlocuite de un aspect mult mai important în această nișă, ca și în viața de zi cu zi: caracterul.

Doar prin caracterul tău, prin modul tău de a fi și prin charismă vei putea face o carieră în acest domeniu. Acest tip de videochat presupune  cunoașterea partenerului tău de discuție, socializarea cu acesta. Ramura de videochat non-adult se bazează pe comunicare, pe dezbaterea unor subiecte de interes comun între model și vizitatori.

Haideți să descoperim împreună: de ce anume ai nevoie pentru a ajunge un model videochat non-adult de succes?

  • Nivel de engleză ridicat
  • Educație / Comportament
  • Dorința de a socializa – a afla mai multe

Ca model de videochat non – adult principala ta grijă va fi să discuți cu alți oameni, să-i faci să zâmbească și să le fii un prieten de nădejde atunci când au nevoie de tine. Pentru  asta ai nevoie de abilități de comunicare, ai nevoie de convingere și de putere de caracter. Politețea și franchețea pot fi de asemenea atuuri extrem de importante în domeniu. Iar limba engleză sau chiar un set de limbi străine pot fi elemente care vor face diferența între succes și eșec.

 

De ce Mediva Studio este cel mai bun si sigur loc de munca pentru modelele de videochat si operatoare call center?